Testimonials

Mijn coaching door Nathalie is life changing geweest! Ze is een echte vakvrouw. Met haar systemische manier van werken heeft ze mij handvaten op een directe en voor mij juiste manier aangereikt. Deze heb ik zowel zakelijk als privé kunnen integreren in mijn leven. De coaching sessie waren intensief en een feest tegelijk. Met haar humor, open mindset, empathische en integere manier van werken gun ik iedereen een traject met Nathalie!!

Ruud van Hanswijk

De training van Nathalie Bouts is het grootste cadeau dat ik mezelf ooit heb kunnen geven. Haar training is met geen enkele andere (sprekers)training te vergelijken.

Nathalie komt op onnavolgbare en intuïtieve wijze volledig en direct tot de kern. Ze legt je ingesleten patronen en gedachten bloot, haalt bij elke belemmering systemisch de angel eruit waarna je vanuit verschillende invalshoeken direct praktisch toepasbare tools krijgt aangereikt. Tools die ik elke dag inzet, ook in mijn privéleven. Soms geloof ik bijna niet hoe snel het verschil merk- en voelbaar is, wat ik ook terugkrijg van mijn directe omgeving.

Zo is mijn relatie met mijn dochter meer in balans dan ooit en hebben mijn vriendschappen meer diepgang. En help ik mijn dochter en anderen op mijn beurt te dealen met hun uitdagingen. Ook voel ik beter dan ooit aan wat goed voor mij is, en nog zoveel meer.

Ik ben ontzettend dankbaar voor alle kennis en inzichten die ik dankzij de toewijding en hulp van Nathalie heb verkregen en kan iedereen aanraden met haar (en) met jezelf aan de slag te gaan!

Rachel van der Schaaf

Werken met Nathalie is niet voor iedereen weggelegd.
Ze is zeer intelligent en observeert en voelt op fysiek, emotioneel en energetisch niveau.
Ze loopt over van passie en enthousiasme voor het leven, is volstrekt zonder oordeel en buitengewoon direct op een liefdevolle manier.

Nathalie is een van die pareltjes in de wereld die echt iets unieks tot stand brengt.

In de 10 maanden die wij samen gewerkt hebben aan mijn reis, ben ik aan haar hand hard en diep gegaan.

Ik sta weer in verbinding met mijzelf en mijn levenswensen.

De band met mijn kinderen is versterkt.

Ik heb mij leren verbinden met mensen op een manier die ik niet kende en die mijn leven mooier en rijker maakt.

En ik ben tijdens het opruimen ook 11 kg kwijt geraakt.

Een transformatie die mijn ziel, mij als man en als leider heeft veranderd en waar ik ontzettend dankbaar voor ben.
And our journey continues!

Als je echt met jezelf aan de slag wilt en de moed en bereidheid hebt om diep te willen gaan, dan is Nathalie de beste die er is om je te begeleiden!

Pieter Paul van Beek

Wie ben ik als leider? Hoe kan ik effectief zijn als leider zonder voorbij te gaan aan mijn authentieke zelf of me anders voor te doen? Met deze vragen kwam ik bij Nathalie nadat ik een aantal jaar geleden een sprekerstraining bij haar heb gevolgd die een blijvende impact op me heeft gehad. Haar unieke aanpak in combinatie met haar sprankelende persoonlijkheid en vrije geest trokken me toen al heel erg aan en ik zocht nu weer zoiets.

In een 1-op-1 leiderschapstraject van 3 maanden heeft Nathalie me laten zien dat leiderschap veel verder gaat dan alleen werk. Allerlei facetten van mijn leven kwamen aan de orde. Nathalie gaat systemisch te werk waardoor ze bij diepere en onbewuste lagen komt. Dat was soms best pijnlijk, maar juist in die innerlijke confrontaties zat de meeste groei. Het verschil was dan ook al na een paar sessies merkbaar in mijn werk, maar ook in mijn dagelijkse leven en relaties.

Het gehele programma was volledig op mij afgestemd. Door me vragen te stellen en te observeren voelt ze intuïtief aan wat ik op dat moment nodig had of wat de beste invulling van de sessie zou zijn. Dit betekent dat ik van te voren niet wist waar we het over zouden gaan hebben. Voor mij was dit een hele prettig manier van werken omdat ik me er op deze manier volledig aan kon overgeven en de controle kon loslaten.

Ik kijk met veel dankbaarheid terug op het traject. Behalve dat ik nu klaar ben voor de leiderschapsrol op mijn werk voel ik me ook veel krachtiger als mens en weet ik nog beter wie ik ben en waar ik voor sta.
Nathalie heeft echt een gave en ik zie er naar uit om in de toekomst weer samen aan de slag te gaan in een volgende groeistap.

Als je hongerig bent naar groei, echt de diepte in wilt en niet bang bent om buiten je comfort zone te gaan dan kan ik je Nathalie van harte aanbevelen.

Erika Wensma - Hokse

Nathalie, ik ben enorm dankbaar voor de waardevolle sprekerstraining die jij hebt gegeven. Jouw unieke aanpak, doordrenkt met energie en authenticiteit, gaat verder dan trucjes en focust op een ware transformatie. Je hebt mijn angsten en twijfels omgezet in opwinding, passie en wilskracht. Jouw eigen voorbeeld inspireert en ik put nog steeds uit de houvast en kaders die je me hebt geboden. Drie jaar later geniet ik nog steeds met veel plezier van mijn werk, en ik koester de lessen die jij me hebt geleerd. Dank je wel voor jouw bijdrage aan mijn groei als spreker. ♥️

Willem Hooft

Om mij als spreker voor te bereiden op een (online) congres heb ik de hulp van Nathalie ingeroepen. Over een periode van enkele weken heeft Nathalie mij gedurende een aantal één op één sessies gecoached op meer dan spreken alleen.

Verhaalopbouw, presentatie, positie en stemgebruik waren enkele van de uiterlijk zichtbare facetten die aan de orde zijn gekomen. Daarnaast was er ook ruim voldoende aandacht voor de interne belevingswereld en onderliggende oorzaken.

Kortom, bij Nathalie krijg je meer dan een sprekerscursus alleen en dat is de investering meer dan waard.

Jasper van der Bent

Wat jij neerzet in het theater is van ongekende kwaliteit. Je weet van begin tot eind een spetterende leerervaring neer te zetten. Je zegt wat je doet, en dan pas je het ook continue toe en adresseer je de leerpunten. Je pakt de deelnemers er weer bij en zet mensen aan het denken, en belangrijker nog, je brengt beweging! Letterlijk en dat werkt transformatief. Ik durf nu op een podium te staan, te kijken, lachen, te exploreren en stil te zijn.

Dus de verankering in mijn hoofd maar vooral mijn lichaam, zorgt ervoor dat ik via een ervaring iets nieuws heb geleerd. Die ervaring slaat mijn lichaam op, en het resultaat is een enorme stressreductie, zelfvertrouwen, congruente body language en erg belangrijk, humor.

Wat ook uniek is is dat je een leerervaring biedt aan een grote groep mensen. Deze kwaliteit krijg je normaal in kleine groepen. Wat verder positief is is jouw gerichte en professionele gebruik van audio en Visuals. En dan wetende dat ik geen talent nodig heb en ik dit dus ook kan leren!

Nadam Schmidt RLP FFP CFP®

Nathalie heeft de gave om je in no time inzicht te geven in complexe situaties, situaties waar je zelf niet ziet wat te doen of wat de oorzaak ervan is. Je krijgt meteen helderheid in een situatie waardoor je weer verder kan. Er valt ook meteen een pak last van je af. Jouw aanpak is snel, heel verhelderend en verklarend!

Nathalie haar integriteit, betrouwbaarheid, snelheid en professionalisme zijn uniek!
Dank je wel Nathalie! Je bent een kanjer!! 🙂

An Sterken

Met mijn vraag over ‘hoe leer ik omgaan met wat ik waarneem buiten de zichtbare werkelijkheid?’ kwam ik via via bij Nathalie terecht.

Wat meteen opviel is hoeveel plezier Nathalie heeft in de dingen die ze doet. Ik ervoer haar als open, nieuwsgierig, onderzoekend en bereid zelf ook te leren van het werk dat ze doet. “We gaan lol hebben” was een van de eerste dingen die ze zei.

In het begeleiden bij mijn puzzletocht naar ‘wat gebeurt hier eigenlijk’, ‘wat of wie is dit’, ‘wat wil ik hiermee’ en ‘hoe doe ik dat dan’ stemde ze steeds op me af. Haar onbevangen ontvankelijkheid voor wat zich aandiende en haar vertrouwen op intuïtie, zowel haar eigen als de mijne, maakten dat ze steeds ‘weet’ wat er moet gebeuren.

Ze is onderzoekend, wat voor mij blijkt uit dat ze zichzelf en mij steeds bevroeg in plaats van direct het ‘antwoord’ klaar te hebben. Daarmee was ze ook uitdagend, ze zocht de grens op en ging er soms ook even overheen. Dat leverde een prettige spanning en creativiteit op. Steeds resulterend in een praktische actie met resultaat.

Met haar aanpak wist ze in mij wakker te maken, of me te laten herinneren, wat ik al die tijd eigenlijk al kon en diep van binnen al wist. Steeds weer liet ze mij een stap zetten of een vraag formuleren. Ik vind haar een intelligente, blije, bijdehante, creatieve vrouw met diepgaande heldere vermogens die weet wat ze doet vanuit het vertrouwen dat dat zich in de ontmoeting openbaart.

Andries de Jong

Menu