Over Nathalie

Nathalie Bouts woont in Soest en komt ook graag op locatie in het theater en bij bedrijven. Vrienden omschrijven haar als vrolijk enthousiast, confronterend en inspirerend.

Wat gebeurt er als je van je hobby je werk maakt?

Jarenlang vond zij dat onzin en voor dromers, werd soms ook een beetje jaloers als mensen hun inkomen verdienen met dingen die ze leuk vinden om te doen. Toch bleef het haar bezighouden. “Wat zou er gebeuren als ik alleen maar ga doen wat ik leuk vind? Zou ik daar dan ook geld mee kunnen verdienen?

Bouwstenen

Achteraf gezien zijn alle gevolgde opleidingen, workshops, seminars en cursussen de bouwstenen geweest voor wat zij nu doet. Even een blik in haar (authentieke) cv:
Afgestudeerd 2e graads wiskundedocent, financieel planner, consultant werving&selectie, diploma NLP Practitioner, cabaretier, trainer, actrice bij the Amsterdam Dungeon, het geven van sushiworkshops, diploma spiritueel begeleider, diploma begeleider familieopstellingen, theatermaker, actrice en spreker. Tja….. de combinatie kan wat vreemd overkomen maar het heeft haar gemaakt wie ze nu is: een zeer authentieke, energieke en inspirerende spreker!

Energie

Energiek, confronterend, ongeremd, sprankelend en humoristisch. Dat is Nathalie Bouts. Op verrassende wijze combineert ze uiteenlopende werelden tot een inspirerend geheel. Het beste uit 7 jaar NLP, 9 jaar systemisch werk, +/- 60 seminars in binnen- en buitenland, theater, acteerwerk en een heerlijke dosis cabaret. Een ontmoeting met Nathalie is een waar feest. Daarbij geeft ze jou een bom energie en inspiratie, om zélf lachend de microfoon te nemen en met gemak voor een groep te gaan staan.

Menu